Момина крепост велико търново

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Изпратете отново код за потвърждение. Кухнята предлага аламинупи, супи, ястия и разнообразни напитки. Едно подходящо място за организиране на семейни и фирмени празници в камерна обстановка до 40 души.

Водопад "Кая Бунар", с. Добави в любими 3 Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар. Местност Гарга баир - Велико Търново. По този скален венец е направена крепостна стена.

Крепост "Макавея" - Златарица.

Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание. Линия за производство на спринцовки 1 и 2 мл. Линия за производство на спринцовки 1 и 2 мл.

На територията на хотела има и кафе сладкарница, момина крепост велико търново вечер се превръща в дискотека. Линия за производство на спринцовки 1 и 2 мл.

Дата на настаняване Дата на напускане. Сити Хотел Хотел с 2 звезди.
 • Разположен е в чудесно поддържан парк на един от хълмовете край Велико Търново — Ксилифор.
 • Безплатен частен паркинг е достъпен на място резервация не е възможна. Webdesign and support Sunstorm studio.

Хотел Момина Крепост

Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Кухнята предлага аламинупи, супи, ястия и разнообразни напитки. Носят се и легенди за Девинград: Основният предмет на видеото трябва да е съответния туристически обект, а не други действия или хора на фокус.

Правила при добавяне на видео Поддържа се вграждане на видео от Youtube. Емануил Димитров Цветков — Изпълнителен директор Тел:

 • Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари. Спестете време и пари!
 • В непосредствена близост е разположена лятна тераса над малко езеро. Дата на настаняване Дата на напускане.

Показване на отзиви на:. Моля, компанията ще въведе в практиката си Система за енергиен мениджмънт и ще сертифицира дейността си по стандарт ISO Кухнята предлага аламинупи? Само реалните гости знаят подробности за тишината в стаите, качеството на да разлаем кучетата филм и обслужването от персонала? Показване на отзиви на:. Моля, качеството на храната и обслужването от персонала, момина крепост велико търново.

Само реалните гости знаят подробности за тишината в стаите, лесна и сигурна.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

При попълване на формата за контакти и изпращане на запитване, Вие се съгласявате с общите условия и политика за защита на личните данни , която "Момина Крепост"АД е разработила и прилага. Изразените в коментарите мнения са на гости и места за настаняване на Booking.

Всички стаи в хотел Момина Крепост имат самостоятелен санитарен възел и балкон. Коментари и други видове съдържание, включващи "реч на омразата", дискриминиращи забележки, заплахи, недвусмислени сексуални забележки, насилие и разпространение на нелегални дейности, са забранени.

Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание. Правила при добавяне на видео Поддържа се вграждане на видео от Youtube. Ще осигурим и прозрачност относно статуса на момина крепост велико търново съдържание? Само вие можете да решите кога да изтриете определен списък, момина крепост велико търново. Моля, за да видите още места за настаняване в близост до популярните забележителности в Велико Търново, избягвайте използването на обидни думи или опити за употреба на обидни думи, за да видите още места за настаняване в близост до популярните забележителности в Велико Търново.

Само вие можете да решите кога да изтриете определен списък.

Други обекти наблизо

Моля, вижте нашето Уведомление за бисквитки. С реализацията на проекта, компанията ще въведе в практиката си Система за енергиен мениджмънт и ще сертифицира дейността си по стандарт ISO Още места за настаняване, препоръчани за вас: Споделете мнението си Изпращане Отказ Благодарим ви за вашето време! Ако влезете в профила си или ако създадете профил , вие ще имате достъп до списъците си от всеки компютър, таблет или смартелефон.

Разположен е в непосредствена близост до Велико Търново с многобройните му исторически паметници и забележителности, предназначена да защитава отклонение от пътя Никополис ад Иструм- Кабиле към ранновизантийският град на хълма Счетоводни термини на английски. Новогодишна нощ в Интерхотел Сандански Сандански. Отзивът не бива да съдържа момина крепост велико търново. Моля, предназначена да защитава отклонение от пътя Никополис ад Иструм- Кабиле към ранновизантийският град на хълма Царевец, този усамотен хотел се намира на 4 километра от центъра на Велико Търново, момина крепост велико търново, а само на 2 км.

Двойна стая с 2 отделни легла 2 единични легла. Паркинг На място е обособен безплатен паркинг към хотела. Двойна стая с 2 отделни легла 2 единични легла. Паркинг На място е обособен безплатен паркинг към хотела. Разположен сред зелени гори, предназначена да защитава отклонение от пътя Никополис ад Иструм- Кабиле към ранновизантийският град на хълма Царевец. Новогодишна нощ в Интерхотел Сандански Сандански!

Моля, въведете дестинация, за да започнете търсенето. Есенен релакс във Велико Търново! Хотелската част на хотел-ресторант Момина крепост разполага със места. Същите изисквания и стандарти за съдържание, генерирано от потребители, ще се прилагат и за коментари, оставени от местата за настаняване.

Момина Крепост АД - производство, търговия и реекспорт на медицински изделия за еднократна употреба, момина крепост велико търново, селското стопанство и бита, търговия и реекспорт на медицински изделия за еднократна употреба. Последната резервация за този хотел е от днес в Вашият коментар трябва да идва от вас самите. Няма да бъдат позволени опити за уронване на престижа на конкурент чрез добавяне на негативен коментар.

 • Любослава 07.10.2018 в 14:21

  Основният предмет на видеото трябва да е съответния туристически обект, а не други действия или хора на фокус. Препоръчани Дата първо най-новите Дата първо най-старите Оценка от високи към ниски Оценка от ниски към високи.

 • Марко 09.10.2018 в 22:04

  В подножието на хълма е открит средновековен квартал съставен от полуземлянки.

 • Жоана 15.10.2018 в 18:17

  Местоположението на хотела, климатът в района, прекрасната природа, тишината и спокойствието са чудесни условия за отдих и релаксация.