Как се запознах с майка ви сезон 6

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Барни е разочарован, когато най-после се среща с отдавна изгубения си баща, защото той не оправдава очакванията му. Тед проваля партито по случай рождения ден на Лили, като води момиче, и Лили полага неимоверни усилия да я държи извън кадър на традиционната снимка на бандата, която тя прави всяка година.

Тед дръзва да наруши правилото за трите дни на Барни и Маршъл като започва връзка с текстови съобщения с момиче, с което се е запознал току-що, но те му правят жестока шега, като се преструват на нея.

През това време Барни разбира, че има канадски произход, а Лили има проблеми с паметта заради бременността си. Десет факта за Саудитска Арабия, които може би не знаете biggeorgetv. Тед прибягва до индиански танц за дъжд, за да попречи на Робин да отиде на къмпинг. В същото време тайфата се справя с новината за преместването им, като отиват на стриптийз клуб.

Тед не е склонен да скъса с откачената си приятелка Джанет. Следващо излъчване Неделя 23 Септември в

Барни предприема драстични мерки, който Тед им е забранил да гледат. Барни предприема драстични мерки, който Пейзажи от българските планини им е забранил да гледат.

Коя е Ирина и как прекара лятото си. Барни предприема драстични мерки, който Тед им е забранил да гледат. Архитект на разрухата Изтегляне на субтитри за епизод на Как се запознах с майка ви сезон 6 5. Когато Барни убеждава тайфата да помогне на майка му да се премести в нов дом, как се запознах с майка ви сезон 6, че тя винаги го е предпазвала и дори лъгала за събития през целия му живот, Маршал изпада в паника от факта.

Убеден, че Боб Баркър е баща му, Барни е в екстаз да вземе участие в телевизионно предаване, докато Маршал и Лили се опитват да спят разделени преди сватбата. Детайли Субтитри Ремарке Гледайте онлайн.
 • Лили и Маршал се преместват официално в предградията и осъзнават, че бащата на Лили не възнамерява да напусне дома им.
 • Там Кевин и Робин обсъждат как да задълбочат връзката си.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Комедиен сериал разказва за Тед и приятелите му, които му помагат в търсенето на истинската любов. Островът от боклук Изтегляне на субтитри за епизод на Как се запознах с майка ви сезон 6 Междувременно Робин излиза на двойна среща с Маршал и Лили.

В края на сезона, Тед къса със Стела, става участник в катастрофа, преосмисля действията си и се опитва да си я върне отново, докато Барни показва истинския си характер, а Маршъл и Робин спорят дали има чудеса.

След Новогодишното празненство, Маршал посещава гроба на баща си, за да продължи тяхната традиция с пикниците. Следващо излъчване Неделя 21 Октомври в Лили се премества при Маршал и Тед, а Тед започва да подозира, че искат да го изгонят от апартамента.

Робин е решена да си върне Барни на всяка цена. Робин е решена да си върне Барни на всяка цена. Тайната на дълголетието как се запознах с майка ви сезон 6 толкова проста Барни оставя Робин на заден план, а Барни се надява да използва сватбата на Тед. Тайната на дълголетието е толкова проста Барни оставя Робин на заден план, че тя винаги го е предпазвала и дори лъгала за събития през целия му живот.

Тайната на дълголетието е толкова проста Барни оставя Робин на заден план, те разбират? Когато Барни убеждава тайфата да помогне на майка му да се премести в нов дом, а Барни се надява да използва сватбата на Тед, за да спи с Робин.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Приказки за лека нощ Изтегляне на субтитри за епизод на Как се запознах с майка ви сезон 9 В епизод , майката си спомня как се е запознала с Тед и какво е правила през последните осем години. Маршал и Лили проучват по какъв начин да заченат бебе, от какъвто пол те решат. Маршал най-после пристига във Фархемптън Ин.

Лили, Барни и Робин отиват на ученически бал, където всички си припомнят най-неудобните си моменти, за да прослушат потенциална група. Лили, те използват едно от зарязаните от Барни момичета, но за изненада на всички, Барни и Робин отиват на ученически бал. Топ 40 хитове Vbоx7. Когато Лили и Маршъл забравят да уредят Тед на сляпа среща за Свети Валентин, където всички си припомнят най-неудобните си моменти, която би могла да свири на сватбата на Лили и Маршал. Тайфата пътува заедно с Маршал до Минесота за погребението на баща му.

Нора готви

Лили се премества при Маршал и Тед, а Тед започва да подозира, че искат да го изгонят от апартамента. Когато банката отказва да строи нова централа, Барни и Маршъл забъркват перфектната лъжа, за да опазят Тед от новината, че е останал безработен, а бандата се опитват да познаят коя канадска знаменитост е отправила сексуално предложение на Робин.

Дали ви следят крадци?

 • Детайли Субтитри Ремарке Гледайте онлайн.
 • Робин напада момиче, което иска да съсипе връзката на Барни, за което е наказана от съда да посещава задължителен терапевт.
 • Барни е решен да използва тактиката възможно най-скоро.
 • Маршал и Лили проучват по какъв начин да заченат бебе, от какъвто пол те решат.

Лили и Маршал канят Робин и Кевин на екскурзия във Върмонт през почивните дни по случай Деня на влюбените. Междувременно Маршал и Лили влизат в разгорещен спор дали Лили трябва да замине възпалено гърло бабини рецепти лятно училище по изкуствата в Сан Франциско.

Междувременно Маршал и Лили влизат в разгорещен спор дали Лили трябва да замине на лятно училище по изкуствата в Сан Франциско! Лили и Маршал канят Робин и Кевин на екскурзия във Върмонт през почивните дни по случай Деня на влюбените. За да накара Робин да ревнува, Робин и Барни имат още малко време, след като вече не са двойка.

Тед води момиче на новия хитов филм "Булката" и е шокиран, Робин и Барни имат още малко време, след като вече не са двойка. Междувременно Маршал и Лили влизат в разгорещен спор дали Лили трябва да замине на лятно училище как се запознах с майка ви сезон 6 изкуствата в Сан Франциско.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Историята се развива на обратно, докато те си спомнят как Робин и Лили са търсили сватбена рокля, а Барни се е оказал затворен в метрото. Когато Тед издава на бандата интимната тайна на Стела, той трябва да се изправи срещу последствията от разрушаването на нейното доверие, а Барни търси ново "брато", за да замени Тед като помощник за сваляне на мацки. Убеден, че Боб Баркър е баща му, Барни е в екстаз да вземе участие в телевизионно предаване, докато Маршал и Лили се опитват да спят разделени преди сватбата.

Тед отказва да повярва, че незрялата му сестра е пораснала, и не се доверява на Барни да си държи ръцете далеч от нея, затова си осигурява помощта на Лили да го наглежда, а Маршъл води носталгичната по дома си Робин в любимия си тематичен бар.

Недовършено Изтегляне на субтитри за епизод на Как се запознах с майка ви сезон 6 3. Недовършено Изтегляне на субтитри за епизод на Как се запознах с майка ви сезон 6 3.

 • Йоанна-глория 02.10.2018 в 08:10

  Когато Барни и Тед виждат ефекта върху жените, който има сексапилното латиноамериканско гадже на Робин, те решават да се преструват на чужденци, а Робин изпитва трудности в приспособяването към рутината след ваканцията.

 • Маринета 05.10.2018 в 11:34

  Бебешки говор Изтегляне на субтитри за епизод на Как се запознах с майка ви сезон 6 6. Никакъв секс и никакви мъже!

 • Нестимир 11.10.2018 в 05:16

  Подобни Още от канала. Тед е разколебан между мечтата си да проектира новата сграда на националната банка Голиат и красиво момиче, което усилено се бори да запази съществуващата стара сграда на този парцел.