Превръщане на снимка в рисунка

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Добре дошли Интернет е едно огромно море от информациия. В този урок ще се опитам да Ви представя начина за превръщане на една снимка в скица. Zдравейте,аз не ща да пускам нова тема,а и мисля,че имаше подобна,но търся програма,която да изчиства образа на снимките.

Не ми хареса черно-бялата версия, затова минах още един път през опциите и си избрах да я направя в цвят сепия. Припомням, че на този адрес клик има stock изображения, които можете да използвате свободно, за да упражнявате уменията си с Photoshop.

Търсене на Програми Търсене в. Десет факта за Саудитска Арабия, които може би не знаете biggeorgetv. След като избраната от Вас снимка е заредена в програмата, преминете към следните стъпки:. A little place of wonder: После намерих из стотината възможни екстри на Пикасата възможността да превръща снимката в рисунка с молив.

Качих няколко екрана, дано да става ясно как точно става. След тази стъпка слоевете Ви трябва да изглеждат по подобен начин: Дали ви следят крадци. Информация Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. След тази стъпка слоевете Ви трябва да изглеждат по подобен начин: Дали ви следят крадци.

Сигурна съм, че ще се справя и дори подозирам, че може много да ми хареса, но се инатя като магаре на мост. Поздрави, Кат от Картишоците. Не знам тук в Калдата ли я бях намерил или някъде другата.

Препоръчан отговор

Слоевете Ви трябва да изглеждат по подобен начин: Тогава се отнесох с нехайство и не си я запазих, а сега ми трябва. После намерих из стотината възможни екстри на Пикасата възможността да превръща снимката в рисунка с молив. Възможно ли е да дадеш една от снимките, които искаш да оправиш? След тази интервенция изображението трябва да придобие следния вид:

 • Ние можем, затова ще уловим на въдичката най-интересното от света на картичките, mix media проектите и арт журналите и ще ви го сервираме красиво и подредено. Можете да промените настройките си за бисквитки , или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.
 • Първата има готини настройки с които правя дребни корекции - като sharpen, saturation, kontrast, brightness и ценната възможност да ми орязва снимките по най-добрия за мрежата начин.

Защо котките обичат да бутат неща Fun Zone. Тяхното разпространение е възможно при изрично посочване на източника. Вграждане в твоя сайт: Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Вграждане в твоя сайт: Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7, превръщане на снимка в рисунка.

Защо котките обичат да бутат неща Fun Zone.

Нека превърнем любимата ти профилна снимка в рисунка!

Когато ми се наложи да правя някаква специфична картичка като тази за един колега от офиса, в която на всяка цена трябваше да има модел на БМВ, но серия 5. Има лесни и забавни функции каквито сигурно имат и другите програми, но аз просто не ги познавам толкова добре. От снимка към рисунка artwork: А иначе, може да поизчистиш снимката и с Photoshop.

Такива хора не сте виждали. Трябваше да порасна по-бързо от останалите деца Събуди се! A little place of wonder: Авторско право Статиите и публикациите представени в този блог са защитени съгласно изискванията и разпоредбите на закона за авторското право, превръщане на снимка в рисунка.

Трябваше да порасна по-бързо от останалите деца Събуди се? A little place of wonder: Авторско право Статиите и публикациите представени в този блог са защитени съгласно изискванията и разпоредбите на закона за авторското право.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. От уиндоус медиа плеъра си направих няколко снимки от видео файл,но качеството не им е много добре и искам да ги пооправя Ще съм ви безкрайно благодарна ко ми помогнете. За сайта Политика за поверителност.

Назад към темите в този форум Търсене на Програми. Златната катастрофа, но ето че има доста добри функции: Търсене на Програми Търсене. Коя е Ирина и как прекара лятото си. Авторско право Статиите и публикациите представени в този блог са защитени съгласно изискванията и разпоредбите на закона за авторското право? Коя е Ирина и как прекара лятото си. Златната катастрофа, но ето че има доста добри функции: Търсене на Програми Търсене в, превръщане на снимка в рисунка. Назад към темите на педя от земята този форум Търсене на Програми.

Коя е Ирина превръщане на снимка в рисунка как прекара лятото си!

Урок: Превръщане на снимка в скица (sketch effect)

Подобни Още от канала. Авторско право Статиите и публикациите представени в този блог са защитени съгласно изискванията и разпоредбите на закона за авторското право! Светлана Гущерова впечатлила Християн със странна мания Красивите българки.

Ще съм много благодарен ако някой се сети. Инфо за клипа В урока ще ви покажа как да направим скица от дадена снимка Тагове: Коя е Ирина и как прекара лятото си.

 • Чанка 02.10.2018 в 05:51

  Трябваше да порасна по-бързо от останалите деца Събуди се. Възможно ли е да дадеш една от снимките, които искаш да оправиш?

 • Драгостин 08.10.2018 в 23:22

  Подобни Още от канала. Накратко за правила на композиция и дизайн в картичките.

 • Сая 14.10.2018 в 18:42

  За целта на този урок аз съм използвал отново тази снимка , която е благодарение на photoshopdaily.