Онлайн магазин за бижута

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Колиета от естествени перли. Те са подходящи подаръци за момичета. СОМАХА е специализирана в изработка на рекламни продукти от всички видове метали и неметали посредством лазерно рязане и лазерно гравиране.

Колие обеции гривна от естествени камъни аметист. Комплекти колие и обеци от Сваровски елементи. Колие,обеци и гривна с регулация от естествени камъни. СОМАХА е специализирана в изработка на рекламни продукти от всички видове метали и неметали посредством лазерно рязане и лазерно гравиране. Обеци,гривна от Сваровски елементи метал стомана. Обеци от стомана против уроки.

Бижуата стават на всички,защото са с регулация-регулирате си дължината. СОМАХА е специализирана в изработка на рекламни продукти от всички видове метали и неметали посредством лазерно рязане и лазерно гравиране? Луксозни бижута от естествени перли. Вярно е, тъй като гарантира опция за връщане или замяна по избор в срок от 14 в колко се стъмва, в този момент, тъй като гарантира опция за връщане или замяна по избор в срок от 14 дни, че има много компании и онлайн магазини!

Вярно онлайн магазин за бижута, в този момент, че има много компании и онлайн магазини, онлайн магазин за бижута, но само СОМАХА може да предложи почти всичко от което се нуждаете веднага, тъй като гарантира опция за връщане или замяна по избор в срок от 14 дни.

Колие обеци и гривна и пръстен от нефрит за здраве и късмет. В онлайн магазина за бижута СОМАХА можете да откриете изключително богато разнообразие от златни бижута и сребърни бижута , като всичко продукти, които се предлагат са придружени със сертификат за качество и са с уникална изработка. Всеки комплект бижута се предлага със сертификат за качеството на изработката и покритията, с които е изработен дадения модел.
  • Комплект колие,обеци и гривна от Черен Оникс. Обеци от естествени перли.
  • Детска гривна с класическа плетка.

Вход за клиенти

Колие,обеци и гривна от нефрит. Уникат напълно ръчна изработка. Онлайн магазина за бижута Bokacha предлага огромно разнообразие от подаръци за жени в комплект със сигурност при всяка покупка, тъй като гарантира опция за връщане или замяна по избор в срок от 14 дни. Употребата му води до баланс на енергията между психическото и физическото здраве.

Сувенирите, които се предлагат от СОМАХА са с изключително качество и на много добри цени и спокойно можете да се сдобиете с перфектният подарък като икони , часовници , сребърни съдове и какво ли още не.

Дамите ще се насладят на невероятни колекции Дамски бижута с кристални елементи и камъни Сваровски , Stellux или Циркон, оригинална бижутерия със сребърно или златно покритие и високо качествена изработка на всяко едно бижу. Гривна - 21 см; Елегантна кутия за бижута;размер по ваше желание напълно безплатно.

Колие 47см с регулация. Гривни от Сваровски елементи. Колие 47см с регулация. Колие висулка 3см на 4см. Колиета,обеци и гривна от естествени камъни.

Създай Нов Акаунт

Колие обеци и гривна от естесвени камъни. Голям избор от мъжки бижута от стомана, оригинална идея за подарък за мъж. Колие обеци и гривна и пръстен от нефрит за здраве и късмет. Ръчна изработка; Огърлица - около 54 см; Обеци - 1см; Гривна - около 20 см Метал на бижутата стомана и перли..

Комплект колие,обеци,пръстен и гривна от тигрово око. Фирмата има документ,че перлите са естествени перли!. Обеци - 2 х 2 см; Елегантна кутия онлайн магазин за бижута бижута. Комплект колие,обеци,пръстен и гривна от тигрово око. Обеци - 2 х 2 см; Елегантна кутия за бижута.

Последно добавени продукти

Благодарение на лечебните си способности камъните възстановяват нарушенията, настъпили в енергийните полета на човека. Дамски ланци от стомана. Тигровото око носи спокойствие в стресовите ситуации. Комплект колие,обеци и гривна от червен тюркоаз.

Колие,обеци,гривна и пръстен от естесвени камъни. Обеци 1см на 3см. Гривна - 21 см; Елегантна кутия за бижута;размер по ваше желание напълно безплатно. Колие,обеци,гривна и пръстен от естесвени камъни. Колие,обеци,гривна и пръстен онлайн магазин за бижута естесвени камъни. Обеци 1см на 3см. Гривна - 21 см; Елегантна кутия за бижута;размер по ваше желание напълно безплатно. Обеци от естествени перли.

Направен от хаолит и хаметит с размер 37см

Комплект колие,обеци и гривна от Тюркоаз. Гривна от естествени камъни ахат. Получавате бижутата с елегантна кутия за бижута.

Дамски ланци до 10лв. Комплект колие,обеци и гривна от Зелен нефрит. Фирмата има документи,че перлите са естествени перли.

  • Жейна 15.09.2018 в 13:06

    Колие,обеци и гривна и пръстен от червен корал. Друга основна дейност на фирмата е индустриално маркиране на детайли и изработка на метални елементи в нестандартни форми посредством лазерно рязане и лазерно гравиране.