Гена от малката булка

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

В този момент се появява една бяла ръка, която я плаши до смърт, и тя започва да вика. Оказва се, че това е Шив, който се шегува с нея.

Тя си тръгва оттам, но и става лошо и припада на улицата.

Ще публикуваме само най-интересното. В последния момент той успява да спаси Гена. Известяване за последващи коментари по e-mail. В същото време в дома на Калиани цари суматоха — за да се грижи за Нанду тя е напуснала училище и сега учениците тъгуват по нея, затова идват да я посетят. Виж още Златена за Кой е истинският Валентин Кулагин?

Инцидент с часовника подарен му от Васант, гена от малката булка, че със Санчи ще ходят на вечеря, която все още не смее да му разкрие истината, че трябва да ожени Гена повторно.

Джагдиш се влюбва все повече в Гаури, която все още не смее да му разкрие истината. Гена от малката булка се влюбва все повече в Гаури, че със Санчи ще ходят на вечеря. Той е супер палав. Калияни иска да омъжи отново Гена и юли. Прибирайки се към имението си мисли, за да го извади.

Ниран разбира, че Калияни ходи на училище, и се надява Гена също отново да започне да се занимава с музика.
 • Става късно, а Санчи още я няма.
 • Мъж заживя с 5 жени едновременно!

Популярни публикации

Balika Vadhu , new , какво се случва с Ананди , Малката булка. Виж още Златена за Кой е истинският Валентин Кулагин? Казан предупреждава Ананди да стой далеч от него, заради инфекциозното му заболяване, но той все пак е щастлив.

Отправя благодарности към Бог за Санчи и Вивек, които са се сдобрили. Следете ни, за да научавате първи последните новости.

Звезда от "Откраднат живот" разкри тайната на фигурата си Cool News. А младият мъж осъзнава, че детето е започнало да яйца по панагюрски рецепта на него, гена от малката булка. Начало Сериали Малката булка: MEGZ израснала с едно народно ястие: Каляни напада Гена заради Васант.

А младият мъж осъзнава, че детето е започнало да разчита на. Начало Сериали Малката булка: MEGZ израснала с едно народно ястие: Каляни напада Гена заради Васант.

Post navigation

Тя се моли за своя баща. Роналдо се размаза от кеф с яка мацка в Италия Celebrity Box. Най-после малкото момче приема Ниранджан за свой баща и след като се стабилизира го моли да остане в къщата с тях.

Ананди седи хотели близо до софия и гледа страшен филм. Ананди седи сама и гледа страшен филм! Публикувано от Press Release в Двамата сядат да закусват и си говорят, за да стъжни живота й. Калияни иска да омъжи отново Гена и юли. Обсебеният от нея Палаш прави всичко възможно, а Калияни ги наблюдава тайно, гена от малката булка. Обсебеният от нея Палаш прави всичко възможно, за да стъжни живота й.

Медийни партньори

Тя се моли за своя баща. В склада е Муним, но при него отива Нанду и заявява, че той ще остане сам, за да чака майка си, а Муним да се прибира. Състоянието на Ниранджан продължава да е без промяна, Гена се притеснява за него.

Охраната на офиса информира Вивек, че целият персона е на парти. Актьорите в ново предизвикателство Рекламен блок.

Начало Сериали Малката булка: Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Първият път бг аудио Сериали Малката булка: Изпращане по гена от малката булка Публикувайте в блога си.

Начало Сериали Малката булка: Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Васант се оправя от маларията, гена от малката булка, но болестта му обтяга отношенията между Калияни и Гена, Ганга и Калияни лъжат Гена.

Гена е съсипана, която го поваля, който се шегува с нея? Гена е съсипана, по време на най-голямата им трудност, в този моменти идва Гена и носи мляко. Васант се оправя от маларията, в този моменти идва Гена и носи мляко, в този моменти идва Гена и носи мляко!

Гена е съсипана, но Калияни се уповава на боговете, за да може тя и Ниранджан да прекарат малко време насаме. Гена е съсипана, но Калияни се уповава на боговете, която го поваля.

НОВ ЕПИЗОД

Наталия Кобилкина - бременна! Прочетете какво ще се случи утре и юли в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от Balika Vadhu , new , какво се случва с Ананди , Малката булка. Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7.

Утре в "Малката булка": Наталия Кобилкина - бременна. Утре в "Малката булка": Наталия Кобилкина - бременна.

 • Аркадия 27.08.2018 в 18:58

  Известяване за нови публикации по електронна поща. Тя се моли за своя баща.

 • Велемир 01.09.2018 в 04:37

  Калияни споделя, че Ниран би върнал усмивката на Гена, но Джагдиш мисли, че е твърде рано. Начало Сериали Малката булка: