Как се сменя маслото на мотофреза

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Заредете го с висококачествено масло за четиритактови двигатели с въздушно охлаждане тип 10 W Мерки за безопасност на хората.

Никога не използвайте вода с високо налягане. Измийте я с вода, като внимавате да не насочвате силна струя към двигателя. При необходимост го подменяйте с нов. Аз имам такъв само че е хонда 5,5к. Връщаме парите без да задаваме въпроси. Разногледа станах да ровя из нета,а синът ми ме натопи пред баща си,че цял ден съм гледала трактори и домати!

Никога не зареждайте с гориво, когато двигателят е още горещ.

Register a new account. Register a new account. Register a new account. Register a new account. Доматка 3 градина. Станка 10 Знам, от 9.

  • Първоначално се сменя на 2 р.
  • Можете да се движите вкръг или на зиг-зак — както е удобно за вас Схема 1.

Как да я използваме

Никога не го пали наклонен,защото ще изпатка щом е с картер. Няма проблем, върнете ни го в срок от 15 дена. Скоро ще кача снимки в тая тема. Мотофреза, мотокултиватор, мотоблок 54 Отговора Прегледи. Post was not sent - check your email addresses! Не рискувай с друго , имаш и гаранция. Задължително при правенето на захващането,трябва да го направиш така че да се върти, до определен ъгал ,за да не се обърне и да влезе перката при теб и да ти откъсне я топките, я ухо, я цялата глава Абе,иска се малко мисъл и идея и си готов за два дни.

Хванете ръкохватката на стартовото въже издърпайте енергично, за да осигурите компресия в двигателя! Хванете ръкохватката на стартовото въже издърпайте енергично, за да осигурите компресия в двигателя. И бутилката и етикета уж ми се виждат оригинални. И бутилката и етикета уж ми се виждат оригинални. Хванете ръкохватката на стартовото въже издърпайте енергично, за да осигурите компресия в двигателя.

You need to be a member in order to leave a comment. Освен това каквото съм чел за мотоциклетите Лифан и един глас вече ми говори "бързо и далече Хасково Градинска техника, инструменти гр. Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Ние гарантираме, пиша ти с най добри намерения. Начало Помощ Вход Регистрация. Начало Помощ Вход Регистрация. Колегапиша ти с най добри намерения. Начало Помощ Вход Регистрация.

71 мнения в "Мотофреза Viking, Husqvarna, Gardenia или българска"

При разработка е хубаво да се сменя маслото на всеки 2 работни часа до 8часа. Ако нивото на маслото е под допустимото — долейте необходимото количество.

Облужване на клиенти Последни новини Водни помпи - как да да направим правилен избор 04 Сеп Какво да изберем - храсторез, моторна косачка или трактор за косене? To find out more, including how to control cookies, see here: Маслото във ваничката на въздушния филтър е добре да се сменя на около 10 - 15 ч.

  • За да получите този продукт, направете поръчка като натиснете бутон "Добави в количката" или се обадeте на телефон където наш служител ще направи поръчката вместо вас.
  • Доматка 3 градина.
  • Екстри Производители Подарете ваучер Станете партньор Намаления.
  • На риба - като на война!

Принтирай цялата обява Принтирай обявата с избраните снимки. Обявата е добавена в Наблюдавани. Следваща смяна трябва да става на 25 часа работа или поне веднъж годишно преди сезона. Следваща смяна трябва да става на 25 часа работа или поне веднъж годишно преди сезона. При монтажа на фрезовите секции внимавайте заострената част на мотичките да бъде напред по посока на движението на мотофрезата. Преди да как се сменя маслото на мотофреза двигателя се уверете, че в зоната около двигателя и работните органи на мотофрезата няма други хора.

Sign up for a new детски комплекти за спане in our community.

Блог на един конструктор

Обявата е добавена в Наблюдавани. С помощта на отвертка свалете капачката и налейте внимателно до горе. Повечето двигатели са снабдени с датчик за нивото на маслото и ако то е под минимума или при работа на наклонени терени — двигателят ще изгасне.

Не рискувай с друго , имаш и гаранция.

Create a free website or blog at WordPress. Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук…. Обърни сериозно внимание на това преди да търсиш ботуши и стругари. Обърни сериозно внимание на това преди да търсиш ботуши и стругари.