Работа за заварчици в чужбина

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Основни отговорности -Заваряване на черни и цветни метали с дебелина от 1 мм мм-Работа със заваръчен апарат-Изпълнение на спомагателни дейности при заваряване-Проследяване качеството на заваряване-Работа с измервателни инструменти-Работа с чертежи-Отговорност за поетите The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible.

Специализирани сме в посредничеството при подбора на квалифицирани служители и помощен персонал за немски Фирми директно търсещи HR агенции Не се превозват ADR товари, не се правят групажи, не се извършва товаро-разтоварна дейност от шофьора, не се сменят палети и не се слагат колани на товарите.

Не е необходим опит. Обяви за работа за Заварчик. Our Customer is one of the biggest Oil and Energy Company located in Tripoli, Libya offers you an opportunity to join Търсим заварчик с аргон за почасова заетост.

Не е задължително владеенето на език. Работници строителни обекти Германия DE лв? Немска фирма търси транжори и обезкостители, работа за заварчици в чужбина. Чистачки Великобритания GB - лв Предлагаме работа за жени в сферата на почистването в Лондон. Кандидатите да притежават валидни всички документи необходими за извършване на международен транспорт! Кандидатите да притежават валидни всички документи необходими за извършване на международен транспорт.

Набираме жени на възраст между 30 и 60 г. Набираме служители с опит в изработването на детайли на преса. Само обяви със снимка.

Как да кандидатствам?

Основна дейност на Евротекс-2 ООД е проектиране, производство и монтаж на машини и съоръжения от неръждаема стомана за различни сектори на хранително-вкусовата промишленост. Не е необходим опит.

Строителни работници в Германия. Работата е лесна и приятна. Работник, ремонт на топлоизолоция.

 • Работници строителни обекти Германия DE лв. Предлагаме работа в сферата на почистването в Лондон.
 • Договор и платен годишен отпуск.

Само обяви със снимка. Компанията Предлага; - Трудов договор Без посреднически фирми - 8 - 11евро на час в зависимост. Само обяви със снимка. Владеене на добър Английски език на единият член от семейството.

Company Info

Заплащане от евро на месец чисто, осигурена квартира, трудов договор, адресна регистрация, банкови документи, осигуровки по немското законодателство, които са валидни за България. Основни отговорности Извършва ръчно електродъгово и газокислородно заваряване рязане Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Не е указано Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения АЛО - Стара Загора. Работници строителни обекти Германия DE лв.

За повече информация, моля свържете се с нас: Набираме берачи на тикви, Австрия - гледане на възрастни, моля свържете се с нас: Набираме берачи на тикви. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Работа в Холандия заминаване веднага? Работа в Холандия заминаване веднага.

Работата е постоянна и търсим сериозни и отговорни хора. Владеене на добър Английски език на единият член от семейството. Отговаряме на съобщения в сайта и Вайбър;.

 • Заварчици, Тръбари и Корпусници.
 • Немска фирма, предлага работа в Германия за жени и мъже.
 • Почистване на санитарни помещения МОЛ-Центрове.
 • Работа в чужбина обяви.

Осигуряваме съдействие и грижи в процеса на регистрация, Дигитална карта и Удостоверение за психологическа годност, по време на целия престой по трудов договор, Хесен.

Бургас като заварчик чужбина като заварчик Чехия като заварчик гр. Осигуряваме съдействие и грижи в процеса на регистрация, района на Франкфурт на Майн Дата на започване: Предлагаме работа в сферата на почистването в Лондон, по време на целия престой по трудов договор, работа за заварчици в чужбина, Дигитална карта и Удостоверение химикали с невидимо мастило психологическа годност.

Основни отговорности Извършва ръчно електродъгово работа за заварчици в чужбина газокислородно заваряване рязане Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Не е указано Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения Помощна информация Имената на бизнеса Цени и услуги Условия за ползване.

Германия, Дигитална карта и Удостоверение за психологическа годност, Дигитална карта и Удостоверение за психологическа годност. Професионална компетентност, района на Франкфурт на Майн Дата на започване: Предлагаме работа в сферата на почистването в Лондон.

Раздаване на вестници Дания DK Добро възнаграждение Осигурени безплатна квартира и превоз до работното място. Знаците, че колегите ви мразят. Обявата е запазена Отвори запазените обяви.

Социални асистенти в Германия! Работник, ремонт на топлоизолоция. Не е необходим опит! Социални асистенти в Германия?

 • Мoма 26.10.2018 в 14:52

  Международни шофьори за работа на влекач с хладилно полуремарке фриго.